+32 (0)3 294 90 25 contact_us@infranea.eu
Log in

LOGIN_TO_YOUR_ACCOUNT

MOD_BT_LOGIN_USERNAME
MOD_BT_LOGIN_PASSWORD
BT_REMEMBER_ME

iNFRANEA betrokken bij de wegverbreding van de A6 tussen de aansluitingen Almere Havendreef en Almere Buiten-Oost

Rijkswaterstaat heeft op 14 maart 2016 de wegverbreding van de A6 tussen de aansluitingen Almere Havendreef en Almere Buiten-Oost voorlopig gegund aan het consortium Parkway-6 B.V. i.o. Dit consortium bestaat uit de bedrijven Dura Vermeer Groep NV / Besix Group SA / RebelValley BV / John Laing Investments Limited.

Het project A6 Almere betreft een uitbreiding naar 4 rijstroken per rijrichting. De extra rijstroken zorgen ervoor dat de doorstroming verbetert, en daarmee de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Ook wordt de leefbaarheid in de omgeving vergroot: ter hoogte van het Weerwater wordt de A6 verlaagd naar maaiveldniveau en worden de op- en afritten verder uit elkaar gelegd. Hiermee wordt ruimte voor toekomstige gebiedsontwikkelingsplannen van de gemeente Almere gemaakt.

Parkway-6 heeft besloten om iNRANEA te betrekken tijdens de realisatiefase voor de ondersteuning bij de 3D Engineering en BIM activiteiten. BIM speelt een belangrijke rol in het project. Enerzijds vanuit het perspectief van integraal ontwerpen en anderzijds om te kunnen voorzien in de vraag van Rijkswaterstaat zoals vastgelegd in de ILS (Informatie Levering Specificatie).
  • Last modified on Thursday, 06 October 2016 15:25

Projectreferenties