+32 (0)3 294 90 25 contact_us@infranea.eu
Log in

LOGIN_TO_YOUR_ACCOUNT

MOD_BT_LOGIN_USERNAME
MOD_BT_LOGIN_PASSWORD
BT_REMEMBER_ME

IV-Infra betrekt iNFRANEA voor Dé Entree Amsterdam

In samenwerking met IV-Infra zal iNFRANEA het integraal ontwerp voor Dé Entree Amsterdam realiseren.

Amsterdam krijgt een nieuwe entree! Met meer water, minder auto’s en meer ruimte voor voetgangers en fietsers. In de komende vijf jaar ondergaat de centrumzijde van Amsterdam Centraal over de hele breedte van het stationseiland een volledige metamorfose. Van Stationsgebouw tot Damrak en van Schreierstoren tot en met de Westertoegang wordt het gebied vernieuwd. Er komt meer water, meer groen en meer ruimte voor voetgangers en fietsers. Onder het Open Havenfront komt een fietsenstalling met plek voor ruim 7.000 fietsen. Als alles volgens plan verloopt, gaat het werk in 2018 van start en gaat dit project in totaal zo’n vijf jaar duren.
Iv-Infra is binnen dit project verantwoordelijk voor het gehele integrale ontwerp. Dit betekent het ontwerp van de weginfrastructuur en de herinrichting van het stationsplein, tram, aanpassingen aan de bestaande bruggen en kades en het ontwerp van de nieuwe fietsenstalling onder de gracht voor het centraal station (inclusief een ondergrondse verbinding tussen de fietsenstalling en de metro verdeelhal van de nieuwe Noord-Zuid lijn).

Na een succesvolle BIM samenwerking met Count&Cooper tijdens de tenderfase voor aannemer Max Bögl en Partners, zal iNFRANEA haar engineeringservice nu ten dienste van IV-Infra stellen om het ontwerp van de weginfrastructuur in 3D te realiseren.
  • Last modified on Wednesday, 19 July 2017 10:08

Projectreferenties

 cheap nike air max 90 online