+32 (0)3 294 90 25 contact_us@infranea.eu
Log in

LOGIN_TO_YOUR_ACCOUNT

MOD_BT_LOGIN_USERNAME
MOD_BT_LOGIN_PASSWORD
BT_REMEMBER_ME

De behoefte om bouwprojecten inzichtelijk te communiceren neemt steeds toe.
Visualiseren = communiceren!!Vanuit onze 3D Engineering expertise is het een logische stap om 3D-modellen ook te gebruiken voor de productie van allerlei visualisatieproducten. Maar 3D-visualisaties dienen niet enkel als communicatietool om een eindontwerp te presenteren aan het publiek en belanghebbenden. Vandaag worden visualisaties steeds meer ingezet voor de visuele ondersteuning van het ontwerpproces zelf.

Onze meerwaarde bij visualisatiewerk zit in de synergie tussen onze ingenieurs en visualisatie-deskundigen. Zij kunnen als geen ander de technische aspecten van een complex project vertalen naar inzichtelijke beelden. Ons uitgebreide visualisatieteam heeft een diverse achtergrond waardoor zij flexibel en out-of-the-box kunnen inspelen op de uitdagingen die specifiek zijn voor uw project. Onze krachtige renderfarm en zelfontwikkelde scripts zorgen voor een maximale efficiëntie.

iNFRANEA biedt een breed scala aan visualisatietechnieken die hieronder beschreven staan. Samen met u, en volledig afgestemd op uw doelgroep, maken wij een selectie van producten en stijlen: van conceptueel tot realistisch.

Speciaal geselecteerde 3D Visualisation projecten

  • All
  • Ideas
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

3D Visualisation services

PRESENTATIEBEELDENiNFRANEA creëert een beeld met de juiste sfeer, waardoor uw publiek een perfecte indruk krijgt van uw project in zijn omgeving. Dat kan gaan van een conceptuele stijl tot een fotorealistische afbeelding. Zo geven fotomontages projecten weer in hun toekomstige context met realistische proporties.

ANIMATIE & SIMULATIEUw project dynamisch in beeld brengen kan perfect met een animatie. Moderne projecten durven nog al eens groot en complex te zijn. Een animatie in de vorm van een fly-over of drive-through zijn zeer effectief om een project inzichtelijk te maken aan het grote publiek. In combinatie met omgevingsstudies kan een animatie nog meer in beeld brengen. Hier denken we aan geluidsstudies, lichtstudies, verkeersmodellen geïntegreerd in een animatie,…

FILMPRODUCTIEiNFRANEA combineert eigen ervaring met die van onze buur en partner Sputnik om promotiefilms van A tot Z te produceren. Sputnik beschikt als TV Productiehuis over alle gespecialiseerde mensen en apparatuur. Wij organiseren samen alle aspecten van de productie, van het opstellen van script en scenario, commentaarteksten, opnames, grafiek tot en met de eindmontage. Dankzij onze betrokkenheid op talrijke bouwprojecten slagen we er telkens in de essentie van uw project naar voren te brengen.

VIRTUEEL BOUWEN4D-animaties (3D + tijd) zijn erg geschikt voor de simulatie en presentatie van het bouwproces van complexe projecten aan klanten, investeerders en partners. Tevens dienen zij voor de briefing en opleiding van personeel. Als basis voor deze animaties kunnen we gebruik maken van data uit Sketchup, Navisworks en Dynaroad en planningstools zoals MS Project en Primavera. Deze 4D-simulaties kunnen we ook in een Virtual Reality omgeving leveren.

VISUAL IMPACT STUDIESEen 3D-beeld is veel inzichtelijker dan een plan. Met eenvoudige conceptuele beelden is het mogelijk om complexe projecten snel inzichtelijk te maken voor alle stakeholders. 3D is niet meer weg te denken uit het ontwerpproces en een visualisatie van de modellen op een plaatje of in een eenvoudige “google earth” interface creëren een meerwaarde in dit proces.

SIMULATORDankzij ons partnernetwerk en onze expertise met Virtual Reality en lowpoly-modelling kunnen wij voor u VR simulatoren bouwen en inrichten. Dit gaat van rijstimulatoren, voor testen van nieuwe infrastructuur, tot onderzoeks- en opleidingsimulatoren op het vlak van o.a. verkeersveiligheid en operationele toepassingen. Zo ontwikkelde iNFRANEA samen met onze strategische partner IMOB en communicatiebureau Connect, en met de steun van IWT, de baanbrekende Signalisatiesimulator.

SPECIALSUw project op een originele, totaal out of the box manier naar buiten brengen? Wij denken graag met u mee... iNFRANEA gaat geen enkele uitdaging uit de weg. We verleggen graag onze grenzen, zoals we al meermaals deden in het verleden met o.a. de Signalisatiesimulator, maquettes, Stereoscopic Rendering, Augmented Reality, ...

INTERACTIEVE TOOLSAls u uw klant wil onderdompelen in uw project, bouwt iNFRANEA internet-applicaties met interactieve walkthroughs, 360º panorama’s of echte VR-toepassingen die hun oorsprong kennen in de game- en simulatorindustrie..

Onze partner(s)

  • connect
  • imob
  • sputnik
 cheap nike air max 90 online