+32 (0)3 294 90 25 contact_us@infranea.eu
Log in

LOGIN_TO_YOUR_ACCOUNT

MOD_BT_LOGIN_USERNAME
MOD_BT_LOGIN_PASSWORD
BT_REMEMBER_ME

Systems Engineering, kortweg SE, is een moderne projectbeheersingsmethode die bijdraagt tot het succesvol realiseren van infrastructuursystemen.Deze interdisciplinaire methode sluit perfect aan bij onze doelstelling: de processen van projectorganisaties op innovatieve wijze verbeteren om complexe bouwprojecten efficiënter te realiseren. Bij complexe projecten is 3D-modelling onmisbaar geworden, zeker ook gezien de multidisciplinariteit en het grote maatschappelijke belang van deze projecten. Het ontwerp- en bouwproces moet dan ook optimaal beheerst worden, systeemdenken en Systems Engineering zijn hier zeer nuttige instrumenten voor.

Om dit waar te maken heeft iNFRANEA een eigen pragmatische SE-benadering ontwikkeld, gebaseerd op een uniek en uiterst flexibel databaseplatform – Relatics.
Onze SE-dienstverlening omvat advisering en het leveren van Systems Engineers voor uw projecten.

Speciaal geselecteerde Systems Engineering projecten

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

SE services

SYSTEMS ENGINEERINGiNFRANEA heeft zich gespecialiseerd om de principes van Systems Engineering (SE) toe te passen in een infrastructuurproject om de toenemende complexiteit te beheersen. Dankzij en jarenlange ervaring hebben wij samen met onze partner neanex een pragmatische SE omgeving weten te realiseren die verregaand en bidirectioneel integreert met toepassingen zoals Autodesk Civil3D, REVIT, Bentley MXRoad en Navisworks teneinde BIM processen optimaal te kunnen ondersteunen.

SYSTEMS ENGINEERSBij de uitvoering van uw projecten ondersteunen onze ervaren Systems Engineers de SE processen met raad en daad. Onze ingenieurs beheren uw project inhoudelijk (functieboom, systeemdecompositie, eisenanalyse, werkpakketten, risicoanalyse, organisatiestructuur, raakvlakken,…)

VERIFICATIE SERVICESiNFRANEA heeft specialistische kennis in huis om de nodige verficaties uit te voeren. Hiermee tonen we aan of en hoe het geometrisch ontwerp voldoet aan de eisen en deze ook rechtstreeks terugkoppelen naar de SE-database. De relatie tussen klantwens en de ontwerpoplossing wordt zo integraal geborgd.

 cheap nike air max 90 online